BRASQ Whiteboard 90x120cm

Artikelnummer: 8532604

EAN code: 8720589915671

BRASQ Whiteboard 90x120cm
BRASQ Whiteboard 90x120cm
BRASQ Whiteboard 90x120cm
Zoom afbeelding
BRASQ Whiteboard 90x120cm
BRASQ Whiteboard 90x120cm
BRASQ Whiteboard 90x120cm
  • Wat kan je verwachten:
  • Gratis verzending vanaf 500 euro
  • Beheer bestellijsten gemakkelijk met je eigen account
  • Klanten beoordelen Vadelo met een 8,1
  • Snelle levering

Productbeschrijving

Whiteboard


Dit multifunctionele whiteboard van BRASQ is ideaal als communicatie of presentatiemiddel. Schijf gemakkelijk en snel al jouw ideeën op. Dit kan zijn thuis, op kantoor óf op school. Het whiteboard is geschikt voor wandmontage en kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. De bevestigingsmaterialen worden gratis meegeleverd.


De whiteboards van BRASQ staan voor kwaliteit. Het whiteboard is daarom voorzien van een aluminium frame. Dat geeft het bord een robuuste uitstraling en zorgt daarnaast ook voor extra stevigheid. Het bord oppervlak is gemaakt van gelakt staal wat een premium uitstraling geeft. Het bord oppervlak van gelakt steel heeft een twee voordelen, namelijk:            
 


Gemakkelijk uitwisbaar
Het bord oppervlak is bij een gemiddeld gebruik met de juiste whiteboardstiften in een paar seconden weer helemaal schoon. Ideaal wanneer je nieuwe informatie snel wilt opschrijven . Om de kwaliteit van het bord te behouden, raden we ten alle tijden een droogwisser aan. 

Magnetisch
Door het bordoppervlak van gelakt staal is, is het whiteboard ook magnetisch. Dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld papieren met behulp van magneten ook op het whiteboard kunnen worden bevestigd.


Met het whiteboard van BRASQ heb je alle schrijfbenodigdheden altijd binnen handbereik. Er wordt namelijk standaard een (afneembare) pennengoot meegeleverd. Hierdoor heb je altijd je marker, wisser of mageneten bij de hand.Tot slot nog even alles op een rij. Wat zit er in de doos?

  • Whiteboard 90x120cm
  • Bevestigingsmateriaal
  • Pennengoot

Specificaties

Afmeting product 90x120 cm (lxbxh)

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen.