‘Het commerciële hart van Vadelo’


Verkoop

De afdeling verkoop is het commerciële hart van Vadelo. Onze accountmanagers staan u graag te woord en geven u passend advies. Door hun expertise zijn ze als geen ander in staat om uw behoefte in kaart te brengen. Zo krijgt u een offerte op maat die voldoet aan uw wensen en specificaties. Vaste klanten hebben een eigen accountmanager, die alles van uw organisatie weet, dat werkt wel zo effectief.
Wilt u een offerte aanvragen? Onze accountmanagers staat u graag vrijblijvend te woord. U kunt direct bellen met +31 (0)85 744 11 07 of een email versturen naar info@vadelo.nl. Eén van onze accountmanagers helpt u graag verder of komt bij u langs op kantoor.

  Kernwaarden

Klantgericht
Vaste accountmanager
Markt- en productkennis
Internationaal georiënteerd

‘Altijd op zoek naar de snelste route!’


  Magazijn

Vadelo heeft meerdere geautomatiseerd distributiecentra in Europa met een oppervlakte van meer dan 15.000 vierkante meter. Door de spreiding van distributiecentra en optimaal voorraadbeheer kunnen we u snel bedienen. Nauwkeurigheid is de norm. Bestellingen worden grondig gecontroleerd, op de gewenste wijze verzendklaar gemaakt en volgens afspraak bij u afgeleverd. Dagelijks verlaten vele vrachtauto’s onze distributiecentra om de zendingen over heel Europa bij klanten af te leveren.

  Kernwaarden

Geautomatiseerde distributiecentra
Grondige controle
Levering in Europa
Nauwkeurig en snel

‘Ontwerpkwaliteit en grenzeloze creativiteit!’


  Ontwerp

De ontwerpafdeling van Vadelo is commercieel en creatief. Zij kunnen u ondersteunen en ontzorgen bij de ontwikkeling van uw ‘custom-made’ producten. Onze grafisch vormgevers maken gebruik van de modernste programmatuur en technieken voor het beste grafische resultaat. Hun creativiteit en productkennis gecombineerd met uw wensen zorgt ervoor dat ze doelgericht ontwerpen. Daarnaast is onze ontwerp afdeling flexibel inzetbaar. Hiermee voorkomt u eventuele vertragingen en bespaart u kosten.

  Kernwaarden

Eigen ontwerpafdeling
Grafisch vormgevers
Ontzorgen
Directe (drukwerk) begeleiding

‘Zijn wij op zoek naar jou?!’


  Vacatures

Ben je commercieel, klant- en servicegericht, loyaal en op zoek naar een uitdagende functie binnen een internationale, dynamische en no-nonsense werkomgeving? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar ons.

  Openstaande vacatures

  • Geen openstaande vacatures