Whiteboard 120x180cm

Article number: 8518001200

EAN code: 7442936783740

Whiteboard 120x180cm
Zoom image
Whiteboard 120x180cm
  • What you can expect:
  • Vadelo: PDP ubr 1
  • Vadelo: PDP ubr 2
  • Vadelo: PDP ubr 3
  • Vadelo: PDP ubr 4

Product description

Dit multifunctionele whiteboard is een handig communicatie- en presentatiemiddel waarmee u op vele manieren informatie kunt overbrengen en weergeven. Het bordoppervlak is magneethoudend, beschrijfbaar met whiteboardmarkers en ook gemakkelijk droog uitwisbaar. Dit is natuurlijk erg handig wanneer u een foutje heeft gemaakt of wanneer de geschreven informatie snel gewijzigd moet worden. Kortom: een ideaal product voor thuis, op kantoor en op school en niet voor niets ons meest verkochte whiteboard.
Door het grote formaat van 120 x 180 cm is dit whiteboard geschikt om heldere overzichten op te maken waarbij ruimte nodig is om een goed totaalbeeld te krijgen. Vergaderaantekeningen, roosters of bijvoorbeeld brainstormsessies kunnen via dit whiteboard duidelijk en in een oogopslag makkelijk weergegeven worden.
Het bord wordt inclusief bevestigingsmateriaal geleverd en kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Ook wordt er een handige pennengoot bij het bord geleverd zodat u altijd een whiteboardmarker binnen handbereik kunt hebben wanneer u het whiteboard wilt gebruiken. Whiteboardmarkers en magneten zijn overigens als praktische aanvulling op dit gebruiksvriendelijke whiteboard ook bij ons te bestellen.

Specifications

Anti slip Nee
Bedrukt Nee
Biologisch Nee
Formaat 120 x 180cm
Gerecycled Nee
Hersluitbaar Nee
Inclusief bevestigingsmateriaal Ja
Kleur Wit
Magnetisch Ja
Materiaal Aluminium
Spatwatervrij Ja
Stapelbaar Nee
Verrijdbaar Nee
Verstelbaar Nee
Watervast Nee
Zelfklevend Nee

Product reviews

Joost

Goed bord

  • gemakkelijk te reinigen
Fijn bord en gemakkelijk te reinigen
Axel

Super fijn whiteboard

  • De juiste grootte
  • Goede kwaliteit
Doormiddel van dit whiteboard kan ik mijn presentaties nog beter en gemakkelijker overbrengen. Het ophangen van het bord is top.